BEHANDLINGAR

1. Medicinsk fotvård 60min, 600kr

Mjukgörande fotbad, rensning/klippning och slipning av tånaglar. Behandling av förhårdnader och liktornar. Fötterna filas och avslutas med en fotcreme som masseras in.

2. Medicinsk fotvård inkl. underbensmassage 75min, 800kr

Mjukgörande fotbad, rensning/klippning och slipning av tånaglar.  Behandling av förhårdnader och liktornar. Behandlingen avslutas med en avslappnande underben- och fotmassage som ökar cirkulationen, minskar spänningar och ger en skön avkopplande känsla.

3. Fotvård/friskvård (friskvårdsbidrag/företag) 60min, 750kr

Fotvård/friskvård innebär att du får tips och råd om vad just dina fötter behöver för att orka bära upp hela kroppen en hel dag. Behandlingen inleds med fotbad, rensning/klippning och slipning av naglar. Eventuella förhårdnader avlägsnas. Behandlingen avslutas med fotmassage. Detta är främst i förebyggande syfte och rekommenderas inom friskvård. Behandlingen är momsbelagd.

4. Fotvård/friskvård inkl. underbensmassage(friskvårdsbidrag/företag) 75min, 850kr

Fotvård/friskvård innebär att du får tips och råd om vad just dina fötter behöver för att orka bära upp hela kroppen en hel dag. Behandlingen inleds med fotbad, rensning/klippning och slipning av naglar. Eventuella förhårdnader avlägsnas. Behandlingen avslutas med fotmassage och underbensmassage. Detta är främst i förebyggande syfte och rekommenderas inom friskvård. Behandlingen är momsbelagd.

5. Ekologisk Fot-SPA 90min, 900kr

Lyxig och avkopplande behandling som börjas med ett varmt fotbad med ekologiska och näringsrika produkter i Rosenserien. Därefter skrubbas fötterna/underbenen med en skön och mjukgörande peeling och fortsätter med en lerinpackning. Avkopplande vila samt avslutas med en skön fot/underbens massage.

Möjliga tillägg på alla behandlingar

- Lacka naglarna 50kr

BILDER

Behandlingsrummet

Entrén

Fasad

Produkter